Menu

7. obletnica - Stand up

7. obletnica - Stand up

Od 19 Oktober 2017 20:00 do 19 Oktober 2017 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Za uvod v tridnevno praznovanje sedme obletnice Branibor Cluba, vas vabimo na novo brezplačno dozo smeha in pozitivne energije za katero bosta poskrbela odlična slovenska stand up komika Jernej Celec in Rok Škrlep.

Jernej Celec komik, scenarist in režiser, ki hitro postaja eno najbolj vročih imen domače komedije. Po izbobrazbi je doktor medicine, ki pa je svoj stetoskop zamenjal za mikrofon, s katerim osvaja male in velike odre po Sloveniji. Prihaja iz Prekmurja, kot standup komik pa je zbral že več kot 350 nastopov, med drugim je tudi stalnica "Festivala Panč" v Ljubljani in "Festivala Lent" v Mariboru. Širši publiki pa je najbolj znan po svojih nastopih na "Comedy Roastu Vida Valiča", v radijski oddaji "Naval smeha" na Valu 202, ter v oddaji "Skečoholiki" na Voyo, ki jo hkrati tudi režira. Letos pa je na Kanalu A izšla njegova polurna specialka v okviru oddaje "StendAp predstavlja", ki je že dosegljiva na Voyo.

Rok Škrlep je mladi up stand up komedije, ki prihaja iz Kranja. Študent filofaksa vas bo v dobro voljo spravil že s svojo prikupno zmedenostjo, smislom za improvizacijo in simpatičnim humorjem. Kljub svoji mladosti pa je v stand up vodah že od leta 2013 in je od takrat nanizal že več kot 100 nastopov.

Vljudno vabljeni.

Vstopnine ni.


2017-10-19 20:00:00
2017-10-19 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje s sedemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar sedmimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali