Menu

Hrvaški večer smeha

Hrvaški večer smeha

Od 17 November 2017 20:00 do 17 November 2017 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Na novembrskem stand večeru, ki ga pripravljamo v petek, 17. novembra, nas bosta navdušila dva odlična hrvaška komika, ki sta na slovenski sceni še bolj sveža, v domovini pa nastopata že nekaj časa. Za salve smeha bosta poskrbela Marko Dejanović in Goran Vinčić.

Marko Dejanović je rojen v Banja Luki, vendar že nekaj časa živi v Zagrebu, pri čemer se še vedno ima za Bosanca. Njegov humor ni za vsakega. Ni za vas, če vas v besedi HEBIGA zmoti karkoli, razen prve črke, ne bo vam zabaven, če smatrate da se "o nekih stvareh" ne govori javno (ali sploh) ter ne bo vaša "šalica čaja" če "predele tam spodaj" imenujete "predeli tam spodaj". Blizu mu je šokiranje, analiziranje, pretirano analiziranja, resnično pretirano analiziranje, analizira do te mere, da gre človeku že na živce ... Obožuje preučevanje balkanske tradicije preklinjanja, secira jo in ji izraža spoštovanje, razmišljanje pa mu je pogosto seksualizirano – nekaterim je metafora življenja nogomet, Marku je seks hvalevredna predpostavka življenja in njegov okras. Prav tako veliko bo govoril o svojih pomanjkljivostih, pa naj bodo duševne ali fizične narave (ima komplekse zaradi debelosti – če ga vidite, ga pohvalite, da je izgubil par kg, tudi če ga niste videli še nikoli v življenju).

Poleg stand-upa in vodenja prireditev se zabava s pisanjem kratkih zgodb in romanov in bil za roman "Karte molim" celo nagrajen. Pred kariero stand-up komika je sodeloval z ekipo Newsbara kot pisec člankov, autor in scenarist skečev ter urednik portala. Je član društva pisateljev Hrvaške in Fronte za osvoboditev vrtnih palčkov

Goran Vinčić je študent filozofije, duša od človeka in nepopravljiv romantik. Visok 187 cm, težak preko sto kil, hiperaktiven in srčkan. V prostem času recitira dekletom poezijo, ki jo našel na Facebooku. Pozna način, kako se izogniti kontroli na tramvaju pa tudi dobremu krošeju. Je mojster je karatea, nikakor pa ne zna zamenjat žarnice. Za sebe rad reče, da je ekstravaganten, nezanesljiv in komik čisto po naključju.

Nasmejte se z nami.
Vstopnine ni.

 


2017-11-17 20:00:00
2017-11-17 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje s sedemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar sedmimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice