Menu

Uroš Perić & band

Uroš Perić & band

Od 22 Junij 2018 22:00 do 23 Junij 2018 03:30

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Letošnjo koncertno sezono nadaljujemo v petek, 22. junija, ko bomo gostili edinstvenega Uroša Perića s spremljevalno skupino.

Uroš Perić - Perry je slovenski glasbenik, ki je postal znan po svojih odličnih interpretacijah glasbe iz zlate dobe bluesa, soula in jazza. Kot prvi slovenski pevec je nastopil na prestižnem festivalu jazza v Montreuxu v Švici, na French Quarter Festivalu (FQF) v New Orleansu in na Sweet Auburn Jazz festivalu v Atlanti. Sodeloval je s številnimi tujimi vrhunskimi glasbeniki, med drugim z legendarnima članoma spremljevalne zasedbe Raya Charlesa Marcusom Belgravejem in Tonijem Horowitzem, pa tudi s hčerjo Raya Charlesa Sheilo Ray Charles, ter vrhunskimi slovenskimi glasbeniki kot so Primož Grašič, Big Bandom RTV Slovenije in drugimi.

Najraje izvaja jazz, blues, soul, gospel in country skladbe. Zelo aktiven je tudi kot skladatelj saj je napisal že številne skladbe, med katerimi jih je veliko posnel na zgoščenkah in jih tudi redno izvaja na koncertih.

Vljudno vabljeni.

Cena vstopnice: predprodaja 8€ / na dan dogodka 10€


2018-06-22 22:00:00
2018-06-23 03:30:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje s trinajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali