Menu

Stand up večer

Stand up večer

Od 20 September 2018 20:00 do 20 September 2018 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Za prvo popočitniško dozo smeha in pozitivne energije bodo poskrbeli trije odlični stand up komiki Stefan Šumanac – Šumi, Nejc Petek in Matevž Baloh.

Stefan Šumanac - Šumi rad pove, zakaj je v Sloveniji težko in zakaj je lepo biti čefur, pri tem pa s svojim balkanskim stilom in rosno mladostjo očara ženski del publike. Je zagrizen oboževalec Vida Valiča, še bolj pa deklet ki krožijo okoli njega. V dosedanji karieri stand up komika je Šumi nasmejal lepo število ljudi, nastopil na vseh vidnejših prizoriščih stand-up komedije in bil najmlajši komik, ki je nastopil v samostojnem "one man showu". Leta 2014 je bil izbran za stand up komika leta.

Nejc Petek v svojih nastopih skuša publiki na sproščen, satiričen, provokativen način vzbudit sproščen in nasmejan pogled na določene vsakodnevne probleme, dogodke v medijih, vsakodnevne ali trenutno aktualne dogodke na več različnih področjih.
V nastope vključuje tudi številne imitacije znanih Slovencev iz sveta politike, športa, glasbe, zabave, televizije. Ljudem želi dati kost za glodanje, jih opozorit na stvari, za katere se mogoče sploh ne zavzamejo in jim jih predstavit na zabaven način, tako da se vsak lahko v čem najde.

Vstop prost.

2018-09-20 20:00:00
2018-09-20 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice