Menu

Žan Papič, Beno Stare in Anton Pevc

Žan Papič, Beno Stare in Anton Pevc

Od 18 Oktober 2018 20:00 do 18 Oktober 2018 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Za smeha poln uvod v tridnevno praznovanje 8. obletnice Branibor cluba bodo poskrbeli trije izvrstni domači stand up komiki. Zabavali nas bodo Žan Papič, Beno Stare in Anton Pevc.

Žan Papič je Kraševec. Je oseba, ki bi ga z eno roko božali, z drugo pa mu delili klofute, ker si oboje istočasno zasluži. Po odpravi v Avstralijo se je vrnil še bolj nabrit kot prej. Včasih je tekal za žogo brez razloga, kot pes, a se je nekega dne vprašal zakaj, in nehal. Prijatelj Srečka Kosovela, dvojnik Sylvestra Stalloneja, bivši nogometaš, občasni filozof, ki med "razmišljanjem" doživlja kratke stike med levim in desnim polom možganov, je razumljiv in smešen samo na odru. Je voditelj kviza zberi ali poberi, po novem pa ga lahko vidite tudi v komediji Buh pomagej, ki navdušuje z gostovanji po vsej Sloveniji.

Beno Stare o sebi pove: Sem amaterski profesionalec stand up komedije. Leta 2015 in 2016 sem dobil prvo mesto v tekmovanju "Benotovo Resnično Tekmovanje Komikov", leta 2017 pa se ne spomnim kdo je zmagal. Aja, pa napisal sem par skečev za Skečoholike.

Anton Pevc, je Škofjeločan, ki zase pravi, da je ljubitelj situacijskega humorja in trenutno najbolj ''pošten'' slovenski komik, saj je obenem tudi mednarodni sodnik odbojke na mivki.

Vstopnine ni!

 

2018-10-18 20:00:00
2018-10-18 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice