Menu

Vlado Pilja in Miha Plantarič

Vlado Pilja in Miha Plantarič

Od 23 Februar 2019 21:00 do 24 Februar 2019 01:00

Lokacija: Nova Izba Savinjska ulica 2, 3311 Šempeter v Savinjski dolini, Slovenia

TIP: Nova Izba

Nov mesec, nov akustični sobotni večer. V februarju bosta zanj poskrbela vsem znani odlični vokalist Vlado Pilja in Miha Plantarič.

Vlado Pilja ima za sabo dolga in uspešna leta na verjetno vseh odrih Slovenije, nastopal je tudi na festivalih v tujini. Svojo glasbeno kariero je začel že v najstniških letih z rock skupino Nasty in nadaljeval s skupino Gas, s katero je preživel uspešno glasbeno leto tudi na Nizozemskem. Z akustično zasedbo Red district so v 90ih več let zelo uspešno igrali po celi Sloveniji. Samostojno pot je nadaljeval kot član spremljevalne skupine pevke Nuše Derenda, širši javnosti pa se je malo za zabavo, malo zares predstavil pod imenom Lepi Dasa ;)
Kot samostojni pevec je nadaljeval svojo pot na Melodijah morja in sonca. Sledili so nastopi na Slovenski Popevki, EMI, Paradi, Izboru za MISS, na številnih dobrodelnih prireditvah in v odmevni odaji Znan obraz ima svoj glas, kjer je poleg svojih pevskih sposobnosti pokazal tudi, da je odličen imitator naših in svetovnih zvezd.
Nastopa tudi na samostojnih koncertih, ki so vedno polni energije in simpatičnih dialogov z občinstvom. Njegov izbor glasbe obsega lastne pesmi, izjemno rock&soul interpretacijo glasbe 60-ih, 70-ih, 80-ih in 90-ih in prepričljivo neodvisnost modernih skladb.

Miha Plantarič je sodeloval s številnimi glasbenimi zasedbami, na svoji poti se podaja v različne glasbene zvrsti, zadnja leta pa se intenzivneje posveča jazz improvizaciji pod mentorstvom Primoža Grašiča. Skupaj z Vladom pripavljata nepozabno akustično doživetje.

Vljudno vabljeni.
Vstopnine ni.

 

2019-02-23 21:00:00
2019-02-24 01:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice