Menu

Gašper Bergant z gostoma - RAZPRODANO

Gašper Bergant z gostoma - RAZPRODANO

Od 17 Maj 2019 20:00 do 17 Maj 2019 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

V mesecu maju ljubiteljem stand up komedije pripravljamo kar 2 večera polna smeha in pozitivne energije. V petek, 17. maja, bo za utrjevanje smejalnih mišic in za priprave na 30. maj, ko se na naš oder vrača legendarni Tadej Toš, za salve smeha poskrbel prav tako stari znanec našega odra Gašper Bergant z gostoma Rokom Krivičičem in Ervinom Šišićem.

Gašper Bergant je Zgornjesavinjčan, ki ima rad suho meso, pivo, vonj po senu ter starejše ženske(se pravi nad 26). V tem vrstnem redu. Sproščeni Savinjčan ne pozna pomena besede tabu in ruši stereotip o zadržanosti Slovencev. Publiko preseneča z edinstvenim humorjem, navidezno neobzirnostjo in prepoznavnim zgornjesavinjskim dilektom.
Obiskoval je Škofijsko klasično gimnazijo, nekaj časa. Obiskoval je Fakulteto za arhitekturo, nekaj časa. Pred parimi leti je prišel do točke, ali gre k psihiatru, ali pa se prične ukvarjati s komedijo. Odločil se je za slednjo. Dobra odločitev!
Poleg nastopanja na odrih, kjer s svojim smislom za humor v smeh spravlja slovensko občinstvo, se ukvarja tudi s pisanjem za različne prireditve ter oddaje.

Vljudno vabljeni.
Vstopnina: 5€ predprodaja / 7€ na dan dogodka
Vstopnice gredo v prodajo 7. maja 2019
Prodajna mesta: Branibor Club-Pub, Mestna kavarna Metropol, Nova Izba Šempeter, Caffe Monaco Žalec, Terra Caffe Vojnik in Kea Caffe Šentjur.

 


2019-05-17 20:00:00
2019-05-17 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice