Menu

Uroš Planinc group z gosti

Uroš Planinc group z gosti

Od 24 Maj 2019 21:00 do 25 Maj 2019 01:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

V petek 24. maja.bodo Uroš Planinc group (UPG) priredili večer pravega kitarskega rocka, ki ga ne gre zamuditi! Med drugimi bodo nastopili tudi gosti: Grega Teršek (Radio Jam), David Raček in drugi!

UPG spadajo med protagoniste kitarskega rocka v Sloveniji, skupino sestavljajo Uroš Planinc – kitara, Blaž Bizjak– bas, Dani Telebar – kitara in Matjaž Ključevšek – bobni, koncerte pa začinijo tudi z vokalnimi gosti (G.Marolt-NUDE, Maja Založnik, Petra Ambrož, Matjaž Jelen-ŠANK ROCK...)
V bogati glasbeni karieri, so na podlagi brezkompromisnih koncertov ustvarili bazo zvestih poslušalcev in dokazali, da se lahko merijo z izvajalci tega žanra v svetovnem merilu. Odigrali so več kot 200 koncertov in oder delili s skupinam kot so: Tito & Tarantula, Dan D, Prljavo Kazalište, Zabranjeno Pušenje, Siddharta, Big Foot Mama, Tabu, Vlado Kreslin, Zaklonišče prepeva, Nude, Šank rock itd.

Izdali so dva albuma pri založbi Multirecords, zmagali na nacionalnem tekmovanju ROCK OTOČEC, na mednarodnem festivalu NEWCOMER v Grazu, pa je bil Uroš izbran za najboljšega kitarista festivala.
UPG trenutno s producentom Gabrom Maroltom (NUDE) pripravljajo novo ploščo z gosti, katere prvi singl bo kmalu moč slišati na vseh pomembnejših slovenskih radijskih postajah!
Vstop prost.

 


2019-05-24 21:00:00
2019-05-25 01:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice