Menu

Neprilagojeni

Neprilagojeni

Od 18 Julij 2019 20:00 do 18 Julij 2019 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

Slovenka rojena na Hrvaškem, Bosanec, rojen v Sloveniji, ki je moral postati Srb, ter čistokrven Slovenec, ki je odraščal v Kranju, vstopijo v bar... To ni začetek vica, ampak začetek plodnega sodelovanja treh ustvarjalcev na področju humorja. Kako so jih okoliščine zaznamovale, kako so odraščali, kakšni so postali, kaj jih inspirira in kaj nasmeji... vse to bo nasmejalo vas.
So drzni, sproščeni, nadarjeni in predvsem zelo zelo smešni. Skupaj imajo več kot 30 let ustvarjanja vsebin na odru, televiziji in radiu. Z razlogom so še vedno aktivni in vse bolj zaželeni. To so Martina Ipša, Klemen Bučan in Željkič& Željudin – oni so NEPRILAGOJENI.

Martina Ipša
Po uspešnih predstavah "Muca maca 2", "XXL Bejbe", "Mož iz Manče" (muzikal POP TV) so sledile TV oddaje: stand up "Brez dlake na jeziku", lastna satirična oddaja "Bizarno Aktualno", oddaja "Na zdravje", stand up kotiček v času svetovnega nogometnega prvenstva na RTV SLO, "Stand up & more" na Comedy Central in ne nazadnje tudi zmaga na finalni oddaji "Piramide", kjer je s svojim šarmom, kritičnostjo in jezikavostjo prekosila Zmaga Jelinčiča, potrjuje, da je Martina Ipša ženska brez dlake na jeziku. Nastopa več kot 10 let, za seboj ima preko 1000 nastopov, nastopa v treh jezikih v različnih Evropskih in Balkanskih državah.

Klemen Bučan
Kariero v »šovbiznisu« je začel z vlogo v filmu "Tu pa tam". Za seboj ima že več kot 10 let nastopanja in več kot 500 stand up nastopov po vsej Slovenji. Več let je delal na radiu, svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji "Bitka Parov". Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Show-om "Survivor - Na robu preživetja" in športno-zabavno oddajo "Dan za trening", kjer se je poskušal postaviti v čevlje vrhunskih športnikov

Željkič& Željudin
Lastnik prepoznavnega komičnega glasu na Hitradio Center - Željudin. Po uspešno opravljenih delavnicah stand up komedije pri Martini Ipša, se je na odru prvič preiskusil pred 300 glavo množico leta 2015, kjer je prvič stopil na oder in publiko presenetil s svojim nastopom. Do sedaj ste ga lahko leta spremljali na vseh večjih radijskih postajah v različnih vlogah.

Cena vstopnice: Predprodaja 10€ / na dan dogodka 12€

 

2019-07-18 20:00:00
2019-07-18 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice