Menu

Stand up - ODPADE!!!

Stand up - ODPADE!!!

Od 18 Oktober 2019 20:00 do 18 Oktober 2019 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

NUJNO OBVESTILO!
Zaradi nepričakovanih a nujnih vzdrževalnih del v klubu smo na žalost današnji stand up večer primorani odpovedati.
Prosimo za razumevanje.

Teden dni preden bo na naš oder ponovno stopil Vlado Kreslin, ga bosta v okviru oktobrskega večera smeha zavzela dva odlična stand up komika. Za smeha poln petkov večer bosta poskrbela Dušan Tomić Dule in Stefan Šumanac Šumi.

Dule je tako preprost, da je zapleten. Hiter, čustven, včasih sam sebi nasprotuje, česar ne bo nikoli dojel in čemur se bo vedno iz srca smejal. a stereotipov, glasbenikov, pa tudi kritičnega opazovanja nekaterih najbolj neumnih stvari, ki so del našega vsakdana. Njegov celovečerec; Stand by comedy show, ki je nastajal praktično od začetka stand up ustvarjanja Dušana Tomiča - Duleta, vse od leta 2007, ko se je s to obrtjo prvič srečal je prepričal še tako zahtevno komično publiko z inovativnimi šalami, med katerimi so tudi zmagovalne šale prvega tekmovanja "Stand up komik leta", šale iz festivala stand up komedije "Panč", Mistra Slovenije, ter mnoge druge, umeščene v zgodbo "asimiliranega čefurja s Fužin", ki vidi stvari okoli sebe na svojevrsten način.

Stefan Šumanac Šumi
Po besedah njegove mame je Šumi eden najboljših slovenskih stand up komikov. In mame imajo vedno prav. V njegovem materialu najdemo vse mogoče teme, od šole, do razlik med moškimi in ženskami, imitacije in mnogo njegovih življenskih zgodb, ki jih obrne v prave komične dogodivščine. Stefan je znan tudi po tem, da je posnel veliko število reklam, videospotov in skečev z velikim številom znanih slovenskih estradnikov. S stand up komedijo se ukvarja že 8. leto in ima preko 500. nastopov. Je še vedno aktualni stand up komik leta in to bo tudi ostal.

Vstopnina 5€

 

2019-10-18 20:00:00
2019-10-18 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice