Menu

Veseli Savinjčani - PRESTAVLJENO

Veseli Savinjčani - PRESTAVLJENO

Od 20 Marec 2020 21:00 do 21 Marec 2020 02:00

Lokacija: Terra Caffe Celjska cesta 24b, 3212 Vojnik, Slovenia

OBVESTILO!!!
V skladu z odredbo ministrstva za zdravje št. 470, ki prepoveduje izvedbo dogodkov v zaprtih prostorih s kapaciteto nad 100 obiskovalcev, in v želji omejiti širjenje izbruha novega koronavirusa, smo primorani načrtovani dogodek prestaviti.
Nov datum javimo naknadno.
Prosimo za razumevanje in ostanite zdravi!

Za pozitivne energije poln vstop v pomlad vsem pravim veseljakom v petek, 20. marca, pripravljamo žur do jutranjih ur na katerem nas bodo zabavali stari znanci našega odra, mladi glasbeniki iz ansambla Veseli Savinjčani.

Veseli Savinjčani so narodnozabavna zasedba s štiriglasnim petjem in živo instrumentalno podlago, katero tvorijo štirje mladeniči, ki v osnovi izhajajo iz Spodnje savinjske doline. Njihova skupna pot se je začela v začetku leta 2014, ko so Mitja, Blaž in Tomaž prvič preizkusili svoje glasbeno znanje z instrumenti. Kar dolgo so raztegovali meh, pilili glasilke in trgali strune, preden so medse povabili še četrtega člana, Martina, ki pa ga je po dobrem letu skupnega delovanja zamenjal Domen.
Tako skupaj ustvarjajo njihove prve melodije in se uveljavljajo na narodno-zabavni sceni z udeležbo na raznih festivalih narodno-zabavne glasbe po Sloveniji in izven. Izvajajo tako narodnozabavno glasbo kot tudi zabavno, združuje pa jih ljubezen do glasbe in kanček različnih talentov v vsakem posebej, ki jih izrazijo skozi zaigrane in odpete tone.
Vabljeni.
Vstopnine ni!

 


2020-03-20 21:00:00
2020-03-21 02:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice