Menu

Stand up - Bučan, Kuzman, Gorinšek

Stand up - Bučan, Kuzman, Gorinšek

Od 28 September 2023 20:00 do 28 September 2023 22:00

Lokacija: Branibor Club Stanetova ulica 29, 3000 Celje, Slovenia

V četrtek, 28. septembra, bomo na Braniborjevi terasi spet pokali od smeha. Tokrat nas bodo nasmejali Klemen Bučan, Uroš Kuzman in David Gorinšek.
Klemen Bučan
je kariero v »šovbiznisu« začel z glavno vlogo v filmu Tu pa tam. Skoraj 10 let dela na radiu, že tretje leto vodi jutranji program – KUL JUTRO na Radiu Ekspres.
Svoj TV voditeljski krst je doživel na POP TV-ju v oddaji Bitka Parov.
Televizijsko kariero je nadaljeval s Talk Showom "Survivor – Na robu preživetja", gledali pa smo ga tudi v športno-zabavni oddaji "Dan za trening" na Kanalu A.
V Stand up svetu je prisoten že 15 let, pri njem pa nikoli ne veš kam bo zapeljal večer, saj zelo rad sodeluje s publiko in šale včasih nastajajo kar sproti.

Uroš Kuzman je matematik in komik. Na stand up odrih je prisoten od leta 2010, prvič pa je resneje opozoril nase, ko je na žaru popekel Jana Plestenjaka in Boruta Pahorja. Jeseni 2018 je premiero doživela njegova avtorska monokomedijo Profesor Kuzman mlajši, trenutno pa skupaj z Alešom Novakom nastopa v predstavi Mali otroci, veliki problemi.
Soustvaril je tudi komedijo Slovenec in pol.

David Gorinšek je kariero začel hkrati na stand up odrih in pred radijskimi mikrofoni. Trenutno dela na Radiu City, kjer moderira in vas skuša spraviti v smeh v dopoldanskih urah. Kljub temu pa mu je glavni "gušt" nastopati zvečer na odru, pred živim občinstvom in slišati vaš glasen smeh.
Če želite slišati komika mlade generacije, ki je lačen uspehov - je David pravi naslov. Njegov moto je: "Dokler ne letijo glaži po tleh, nisem zadovoljen".
Zelo verjetno je največji trenutek v njegovi karieri doslej vodenje prireditve Bob leta aprila 2023.
Je idejni vodja Stand up Avtmigecov, festivala Smejalnice in organizator mnogih komičnih dogodkov na širšem območju Štajerske in še kje.
Hkrati je tudi eden od producentov Stand up Lenta na festivalu Lent.

Cena vstopnic: predprodaja 10€ na dan dogodka 12€
Vstopnice gredo v prodajo 14. septembra.

 

2023-09-28 20:00:00
2023-09-28 22:00:00

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z enaindvajsetletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar petimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice