Menu

O nas

logo-5Branibor d.o.o. je gostinsko podjetje z enaindvajsetletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev.
Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.

mini-izbaNaša zgodba se je začela z otvoritvijo puba Nova Izba v Šempetru v savinjski dolini, leta 2001. Nova Izba je kmalu postala eden najpopularnejših lokalov v svoji okolici.
 
mini-pubV želji ponuditi kvalitetne gostinske storitve čim širšemu krogu ljudi, smo leta 2003 v centru Celja, v najstarejšem celjskem gostinskem objektu, saj se na tej lokaciji nahaja že od leta 1721, odprli lokal Branibor Pub.

mini-terraLeta 2005 se je našima dotedanjima lokaloma pridružil še tretji. V Vojniku smo namreč poleg tuševega supermarketa odprli lokal Terra Caffe.

mini-monacoŽe leta 2007 pa je družina naših lokalov dobila še četrtega člana, saj je v tuševem supermarketu v Žalcu, obiskovalcem svoja vrata odprl lokal Caffe Monaco.

Ob naših opažanjih, da v Celju primanjkuje možnosti za pravo zabavo, za čisto vse generacije smo se lotili temeljite prenove objekta ob Branibor Pubu, ki nosi isto letnico izgradnje kot pub in sicer 1721.

Tako smo ob obstoječem pubu, oktobra 2010 odprli mini-clubBranibor Club. Branibor Club je s svojo bogato zgodovinsko zasnovo in pestro programsko shemo za vse generacije kmalu postal eden najbolj obiskanih klubov na celjskem.

mini-keaOktobra 2012 smo z odprtjem lokala Kea Caffe, v novoodprtem nakupovalnem centru Kea Šentjur našo dejavnost razširili na območje občine Šentjur pri Celju.

Podjetje Branibor d.o.o. je vedno bilo in vedno bo sinonim za kvalitetne gostinske storitve ter za nudenje najboljše zabave za vse okuse in generacije na širšem celjskem območju. 

Skrb za korektne poslovne odnose z našimi partnerji in zaposlenimi je od samega začetka naše vodilo, kar dokazuje tudi pridobljena bonitetna ocena A+, ki jo za uspešno poslovanje podjetij podeljuje bonitetna hiša CompanyWall.
boniteta1

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z enaindvajsetletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar petimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice