Menu

Kvartet Akord

    03 Jan 2015
Kvartet Akord

Za glasbeni uvod v leto 2015, ki ga bomo v Mestni kavarni Metropol med drugim, zaznamovali tudi s pestrim koncertnim dogajanjem, smo ljubiteljem vrhunske glasbe v živo, v soboto 3. januarja, pripravili koncert Kvarteta Akord.
Izredno zanimiva instrumentalna zasedba v sestavi izkušenih glasbenikov: violinist Klemen Bračko, harmonikar Aleš Praznik, kitarist Matjaž Brežnik in kontrabasist Marjan Šeško,nam je predstavila njjihov pester repertoar, ki ga sestavljajo romance, balade in temperamentni plesi glasbenih izročil slovenskega Prekmurja, Madžarske, Romunije ter Rusije,  posebno mesto v programu pa zaseda židovska (klezmer) glasba.
Z muzikalno, temperamentno in virtuozno izvedbo skladb, polnih strasti, melanholije in dramatičnosti je v polni kavarni Metropol navdušila zbrane ljubitelje tovrstne glasbe.
Več o pestrem glasbenem večeru pa si poglejte v fotogaleriji.

Foto: Prevy photography.

Pustite komentar

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice