Menu

Gwen Hughes

    31 Jan 2015
Gwen Hughes

Pestro januarsko koncertno dogajanje smo v Mestni kavarni Metropol zaokrožili z nepozabnim glasbenim večerom, ki nam ga je tokrat pripravila večkrat nagrajena ameriška umetnica soula in jazza iz Atlante Gwen Hughes. S samosvojo mešanico različnih stilov soula, bluesa, funka, new orleansa, jazza in pop/rocka nam je skozi glasbo povedala zgodbo ZDA od 60ih do danes.  Poleg njenega avtorskega repertoarja nam je sobotni koncertni večer popestrila še s popularnimi ameriškimi coverji (Stevie Wonder, James Brown, itd.).
Na kocertu, ki je potekal v okviru njene evropske turneje je umetnico spremljala slovensko-italijanska zasedba Mono v sestavi: Aleš Ogrin (klaviature), Janez Skaza (kitara in vokal), Giovanni Toffoloni (bas) inTomi Purich (bobni, vokal, bandleader), ki v Sloveniji redno sodeluje z izvajalci kot so Nina Pušlar, Jan Plestenjak, muzikal Cvetje v jeseni, idr.
Kako smo preživeli s pozitivno energijo napolnjen sobotni večer si poglejte v fotogaleriji.

Foto: Prevy photography

Pustite komentar

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice