Menu

Kvartet Akord

    02 Jan 2016
Kvartet Akord

Za glasbeni uvod v leto polno novih izzivov in hkratno otvoritev nove koncertne sezone v Mestni kavarni Metropol je že drugo leto zapored s koncertom za glasbene sladokusce poskrbel Kvartet Akord.
Kvartet Akord v izredno zanimivi instrumentalni zasedbi v sestavi Klemen Bračko (violina), Aleš Praznik (harmonika), Matjaž Brežnik (kitara) in Marjan Šeško (kontrabas) se je v do zadnjega kotička napolnjeni kavarni predstavil s svojim širokim in pestrim repertoarjem, ki obsega romance, balade, temperamentne plese glasbenih izročil slovenskega Prekmurja, Madžarske, Romunije ter Rusije in židovsko (klezmer) glasbo.
Z muzikalno, temperamentno in virtuozno izvedbo skladb, polnih strasti, melanholije in dramatičnosti je na razprodanem koncertnem večeru navdušila zbrane ljubitelje tovrstne glasbe.

Foto: Prevy photography

Pustite komentar

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice