Menu

Novoletni koncert Kvarteta Akord

    08 Jan 2018
Novoletni koncert Kvarteta Akord

Za melodičen uvod v novo leto smo v Mestni kavarni Metropol tudi letos pripravili večer za glasbene sladokusce, za katerega je z zdaj že tradicionalnim novoletnim koncertom poskrbel Kvartet Akord.

Kvartet Akord v izredno zanimivi instrumentalni zasedbi v sestavi Klemen Bračko (violina), Aleš Praznik (harmonika), Matjaž Brežnik (kitara) in Marjan Šeško (kontrabas) se je v napolnjeni kavarni predstavil s svojim širokim in pestrim repertoarjem, ki obsega romance, balade, temperamentne plese glasbenih izročil slovenskega Prekmurja, Madžarske, Romunije ter Rusije in židovsko (klezmer) glasbo.
Kako smo v muzikalni, temperamentni in virtuozni izvedbi skladb, polnih strasti, melanholije in dramatičnosti uživali na ta ponedeljkov večer pa si poglejte v fotogaleriji.

Foto: Prevy

Pustite komentar

O nas

BraniborBranibor d.o.o.  je gostinsko podjetje z osemnajstletno tradicijo na področju nudenja gostinskih storitev. Smo eno izmed najuspešnejših, s kar šestimi gostinskimi lokali pa tudi eno izmed največjih gostinskih podjetij v Celju in okolici.  več ...

Kontakt

Naši Lokali

Prijava na eNovice